Вітаємо з успішним захистом доктора філософії!

09.12.2021р відбувся захист дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня доктор філософії з галузі знань 01 «Освіта/Педагогіка» за спеціальністю 015 «Професійна освіта» асистента кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та домедичної допомоги Бражанюка Андрія Олександровича на тему: «Формування професійної культури майбутніх фізичних терапевтів та ерготерапевтів у процесі фахової підготовки». Науковий керівник – Федірчик Тетяна Дмитрівна, доктор педагогічних наук, професор, декан факультету педагогіки, психології та соціальної роботи Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Це стало знаковою подією, адже захист на здобуття наукового ступеня «Доктор філософії» відбувся вперше серед науково-педагогічних працівників кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та домедичної допомоги та факультету фізичної культури та здоровʼя людини. Сподіваємося, що успішний захист Бражанюка Андрія Олександровича стане гарним стимулом для молодих науковців кафедри та факультету, які мріють стати «докторами філософії».

Щиро вітаємо нового доктора філософії та його керівника з успішним захистом та бажаємо подальших наукових здобутків та професійного зростання!

Залишити відповідь