Урочиста імпреза 14-ої річниці створення факультету фізичної культури та здоров’я людини Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича

Урочисту імпрезу 14-ої річниці створення факультету фізичної культури та здоров’я людини Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відзначала факультетська родина 7 жовтня у стінах рідної Alma mater.

На святі були присутні поважні гості, зокрема: виконуючий обов’язки ректора ЧНУ ім. Ю. Федьковича, професор, доктор історичних наук Василь Балух; начальниця управління Департаменту охорони здоров’я Чернівецької обласної військової адміністрації Світлана Польова; начальник управління молоді та спорту Чернівецької обласної військової адміністрації Іван Гешко; начальник управління по фізичній культурі та спорту Чернівецької міської ради Дмитро Макаренко; начальник обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Корнелій Жукотинський. Усі вони, як годиться, завітали на іменини з грамотами і подяками для викладачів та студентів факультету за професіоналізм й високі досягнення в навчальній та спортивно-масовій роботі.

На святкуванні панувала особлива атмосфера, оскільки день народження факультету було поєднано з урочистою церемонією посвяти багаточисельних першокурсників – самобутніх, талановитих, неперевершених та неймовірних, які демонстрували свої таланти на сцені Мармурової зали під бурхливі оплески присутніх.У фіналі святкової імпрези першокурсники проголосили клятву і всією факультетською родиною заспівали гімн факультету.

Бажаємо першокурсникам кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та домедичної допомоги плідного та цікавого студентського життя! Успіхів вам у всіх починаннях!