Міжнародний день Ерготерапії на базі Буковинського центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Особлива дитина»

01.11.2022 Студенти та викладачі спеціальності 227 «Фізична терапія, ерготерапія» відзначали міжнародний день ерготерапії на базі Буковинського центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Особлива дитина».

Майбутні фахівці мали змогу ознайомитися з  матеріально технічною базою центру та тонкощами професії, через показ практичних навичок працівниками закладу. Теоритичні  знання студенти збагатили прослухавши лекцію на тему «Ерготерапія: чому професія потрібна під час війни і не тільки?», яку провела голова правління ГО «Українське товариство ерготерапевтів» Ольга Мангушева. Також по закінченню лекції викладачі мали змогу поспілкуватися з пані Ольгою, щодо майбутньої співпраці між ГО «Українське товариство ерготерапевтів» та кафедрою фізичної реабілітації, ерготерапії та домедичної допомоги Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича.

Дякуємо за організацію дійства ерготерапевтці центру, випускниці спеціальності 227 «Фізична терапія, ерготерапія» Наталії Рижак!