Наукові здобутки студентів спеціальності «Фізична терапія, ерготерапія»

Підсумки II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Фізична терапія, ерготерапія» серед студентів ВНЗ III-IV рівнів акредитації були підведені 09-10 квітня 2020 року на підставі сліпого рецензування робіт, поданих на Конкурс, на базі НН Інституту фізичної культури Сумського державного педагогічного університету імені A.C. Макаренка у зв’язку з епідеміологічною ситуацією в Україні, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України короновірусу COVID-19».

Всього до участі у конкурсі було надіслано 51 робота, конкурсною комісією до участі у ІІ етапі було рекомендовано 29 наукових робіт. Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича представляли 3 студентів 227 спеціальності «Фізична терапія, ерготерапія» – студентка 5 курсу Карина Лістау (науковий керівник – доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та домедичної допомоги Лідія Георгіївна Доцюк), студент 4 курсу Сергій Угринчук (науковий керівник – старший викладач кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та домедичної допомоги Олена Всеволодівна Зендик) та студентка 5 курсу Карина Гунчак (науковий керівник – кандидат медичних наук, доцент кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та домедичної допомоги Володимр Вікторович Гусак).

Лідія Георгіївна Доцюк була затверджена головою апеляційної комісії II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Фізична терапія, ерготерапія».

З гордістю слід відзначити, що наукова робота студентки Карини Лістау на тему «Особливості застосування фізичної терапії у дітей з порушенням розумового розвитку» за результатами конкурсу посіла ІІ місце.

Колектив кафедри, факультету та студентство спеціальності 227 «Фізична терапія, ерготерапія» пишаються науковими здобутками та у перспективі планують продовжувати наукові дослідження у галузі фізичної терапії.

Залишити відповідь